Бойовики на Донбасі 13 разів обстріляли українських військових

По матеріалам НВ Україна
14.08.2019 · 08:18 · переглядів - 102

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 13 разів порушили режим припинення вогню

Бойовики на Донбасі 13 разів обстріляли українських військових
Ілюстративне фото (Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation)

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Талаківки бойовики вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Поблизу Лебединського терористи двічі обстрілювали українських військових з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. В районі Гнутового українські позиції потрапили під вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Новогнатівки бойовики стріляли з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї. Неподалік Новотроїцького позиції сил ОС двічі були обстріляні зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. В районі Красногорівки, Лебединського, Павлополя, Новогнатівки терористи вели вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки зафіксовані обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Південного бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За минулу добу втрат серед українських військових не було

Від початку поточної доби, 14 серпня, бойовики здійснили обстріл українських позицій, відкривши вогонь зі стрілецької зброї поблизу Пісків.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок