Волонтерська організація “Наші Атланти” відсвяткувала п’яту річницю створення

По матеріалам пресс-службы исполкома
23.09.2019 · 15:20 · переглядів - 422

20 вересня в актовій залі Бердянського державного педагогічного університету відбулися урочисті збори з нагоди 5-ї річниці діяльності волонтерської організації “Наші Атланти”, яка була створена небайдужими людьми для допомоги солдатам та збереження миру.

Волонтерська організація “Наші Атланти” відсвяткувала п’яту річницю створення

На свято завітали представники міської влади, науковці, студенти, військові, волонтери та друзі ГО “Наші Атланти”.

Ведучі урочистих зборів та організатори Анетта Омельченко та Степан Герилів розповіли про історію створення волонтерської організації, подякували усім, хто протягом п’яти років долучився до волонтерського руху. Пригадали збирання коштів, плетіння маскувальних сіток, проведення різноманітних благодійних акцій, а також численні поїздки на передову.

Від імені міського голови Володимира Чепурного “нашоатлантівців” привітала керуюча справами виконкому Ольга Кочубей. Вона зачитала пам’ятну адресу, передала подарунки та вручила ряд нагород. За активну життєву і громадянську позицію, наполегливу працю на благо міста Бердянськ та з нагоди 5-річчя з дня заснування громадської організації «Наші Атланти» подяки від міського голови отримали активні громадяни міста - Олег Зінченко, Вікторія Константинова, Валентина Папанова, Олена Кожанова, Олена Вербицька, Катерина В’юнкова, Олександр Шапошник, Антоніна Перкова, Ірина Нагай та Оганес Авдалян.

Під час урочистих зборів волонтерів також привітали проректор університету з науково-педагогічної роботи, доцент, кандидат філологічних наук Вікторія Ліпич, військовослужбовці, морська піхота, прикордонники, патрульний батальйон, добровольці, волонтери та друзі організації. Було чимало подарунків, квітів та нагород. А завершилося свято традиційним спільним фото.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок