У Бердянську два дня перевіряли рівень підготовки місцевих поліцейських

По матеріалам пресс-службы полиции
25.09.2019 · 14:36 · переглядів - 622

У Бердянському відділі поліції пройшов перший етап підсумкової перевірки рівня службової підготовки співробітників за 2019 рік.

У Бердянську два дня перевіряли рівень підготовки місцевих поліцейських

Для якісного виконання службових обов’язків співробітники поліції повинні досконало знати діюче законодавство, володіти прийомами самозахисту, навичками надання першої невідкладної допомоги та інше. Всі ці знання, як ніколи, знадобилися співробітникам Бердянського відділу поліції під час забезпечення правопорядку під час курортного сезону «Літо-2019», коли кількість викликів досягала 200 за добу. І саме завдяки напрацьованим навичкам, взаємодії співробітники Бердянського гарнізону поліції із поставленою задачею справилися.

Але процес навчання триває постійно. Для надання допомоги в організації навчального процесу, перевірки рівня практичних і теоретичних знань з функціональної, медичної, вогневої, спеціальної та фізичної підготовки 23-24 вересня до Бердянського відділу поліції прибули співробітники відділу професійного навчання ГУНП в Запорізькій області. У тестуванні взяли участь співробітники всіх підрозділів на чолі з начальником відділу Володимиром Вашедським.
За результатами перевірки стан підготовки визнано задовільним.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок