Подвійні стандарти в дії — в мерії оштрафували чоловіка за виготовлення шашлику на Приморській площі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.09.2019 · 15:46 · переглядів - 3116

В День міста, 17-го вересня, на Приморській площі чоловік встановив мангал і готував шашлик на продаж. За це співробітники адмінвідділу склали протокол, а на засіданні комісії було винесено максимальний штраф.


Пікантність ситуації полягає в тому, що поряд зі сценою також виготовляли і продавали шашлик. Однак, за словами начальника управління економіки Юлії Орлової, в даному випадку цей захід входив до переліку загальноміських і виконком надав дозвіл на зазначений вид діяльності.

В результаті відповідача оштрафували максимально можливою сумою — 1360 гривень. Більше того, за інформацією начальника адміністративного відділу Геннадія Панченко на місце виїжджали навіть співробітники ДСНС, оскільки порушувались правила протипожежної безпеки.

Цікаво, чому в одному випадку, мангал для виготовлення шашлику порушує правила, а інший, який офіційно узгоджено виконкомом — ні. Ці правила змінюються в залежності від наявності чи відсутності дозволу мерії? А з санітарними нормами теж було все в порядку в наметі, який було розташовано з дозволу влади?

намет на день міста

намет на день міста

Коли влада застосовує вибіркове правосуддя не дивно, що в місті дедалі частіше фіксуються факти самовільного встановлення торгових об'єктів і, навіть, мангалів для шашлику в самому центрі міста! Подібного роду правопорушення є проявом безглуздості управлінських рішень, які ухвалюються в найвищих чиновницьких кабінетах Бердянського виконкому.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок