Бердянський морський порт відвідала Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен

По матеріалам АМПУ Бердянськ
30.09.2019 · 13:34 · переглядів - 925

27 вересня пані Посол разом з Генеральним консулом Німеччини у Донецьку Штефаном Кайлем та 1 секретарем посольства ФРН Доріс Майданюк з робочим візитом завітали до Бердянська. В нашому місті поважні гості вперше. Тож головною метою візиту стало знайомство з регіоном та його головними стратегічними об’єктами, серед яких – і морський порт Бердянськ.


Зустрічали ж делегацію Начальник Адміністрації морського порту Бердянськ Олександр Барчан, його заступники – Валентина Менжинська та Віталій Бур’ян та ін. На зустрічі обговорили соціальну та економічну ситуацію в порту, плани на майбутнє, можливість іноземних інвестицій та партнерства. Посол Німеччини висловила сподівання, що Бердянський морський порт зможе досягти максимальних потужностей та пообіцяла підняти це питання на міжнародній арені. В свою чергу Олександр Барчан подякував пані Фельдгузен за увагу до порту та, взагалі, регіону. Начальник БФ ДП «АМПУ» підкреслив, що вийти зі складної ситуації в якій були азовські порти наприкінці минулого року вдалось саме завдяки міжнародній увазі. Та повідомив про готовність до розвитку та міжнародної співпраці. Після бесіди гостям провели екскурсію портом, де вони на власні очі побачили поточну роботу підприємства, його потужності та перспективи.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок