До Дня захисника України у Бердянську заплановано проведення міських заходів

По матеріалам пресс-службы исполкома
08.10.2019 · 14:05 · переглядів - 1243

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві Указом Президента України 14 жовтня встановлено державне свято - День захисника України.

До Дня захисника України у Бердянську заплановано проведення міських заходів

На виконання зазначеного Указу Президента України та розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації міським головою затверджений план міських заходів з підготовки та проведення в місті Бердянськ Дня захисника України у 2019 році. Детально про нього на щотижневій апаратній нараді розповіла начальник сектору внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, національностями та релігіями Ірина Шинкаренко.

З 10 жовтня у навчальних закладах міста, музеях, бібліотеках відбудуться інформаційно-просвітницькі, спортивні заходи, уроки мужності.

11 жовтня 2019 року заплановано покладання квітів до пам’ятників, меморіальних дощок загиблим учасникам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

Так, о 10:00 відбудеться покладання квітів загиблим учасникам АТО/ООС у почесному секторі на кладовищі № 2. Також у цей день о 10:00 планується урочисте покладання квітів до дощок загиблим воїнам у загальноосвітніх навчальних закладах міста, а саме у:

  • школі № 2 - Чабанову Дмитру Анатолійовичу;
  • школі № 5 - Карачевському Станіславу Володимировичу та Довганюку Володимиру Леонідовичу;
  • Бердянській гімназії № 2 - Шерстньову Сергію Андрійовичу та Щербаню Олегу Олександровичу;
  • навчально-виховному комплексі “Мрія”, корпусі № 2 в селі Роза -Дев’яткіну Віктору Вікторовичу;
  • школі № 7 - Семеновському Олегу Миколайовичу.

11 жовтня 2019 року о 14:00 у міському Палаці культури ім. Т.Г. Шевченка відбудеться міський урочистий концерт до Дня захисника України «Мужні та незламні».

12 жовтня о 18:00 святковий концерт пройде у клубі села Роза. А 14 жовтня о 12:00 у селі Азовське відбудеться Покровський ярмарок та святковий концерт.

Від імені керівництва міста на святковий захід запрошуються військовослужбовці військових частин, що дислокуються у місті Бердянськ, та члени їх родин, учасники операції об'єднаних сил, ветерани військової служби, волонтери, посадові особи місцевого самоврядування, депутати міської ради, молодь, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій, громадськість та жителі міста.

Також 14 жовтня український народ відзначає День Українського козацтва і християнське свято День Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята духовно об'єднують наш народ і Україну у справжнє свято патріотизму та мужності.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок