З 25 жовтня стартує ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "Чарівні мелодії".

По матеріалам Чарівні мелодії 2019-осінь
08.10.2019 · 15:36 · переглядів - 416

З 25 жовтня 2019 року починає свою роботу і запрошує до участі конурсантів ІІІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв “Чарівні мелодії”. Засновники та організатори фестивалю є Відділ культури виконавчого комітету Бердянської міської ради, Національна хореографічна спілка України, Національна спілка художників України, Центр мистецтва і культури “Чарівні мелодії”.

З 25 жовтня стартує ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "Чарівні мелодії".

Втретє свої двері відкриває фестиваль для обдарованих дітей та молоді, а також окремих професійних виконавців з метою популяризації українського музичного, образотворчого, хореографічного та театрального мистецтва, а також для обміну досвідом у системі естетичного виховання дітей та молоді та формування естетичного смаку засобами мистецтв культури.

“Ми хотіли  порадувати дітей і вчителів присутністю на фестивалі відомої людини. - розповідає директор ЦМіК “Чарівні мелодії” Ірина Володимирівна Морозова. - І така людина відгукнулася, це Григорій Миколайович Чапкіс - народний артист України, почесний професор Національного Університету Культури і Мистецтв, професор Київського Університету ім.Бориса Грінченка; член національної спілки хореографів України, кавалер ордену Святого Станіслава, володар премії та золотих медалей “Людина третього тисячоліття”, “Золотий фонд нації”; член журі першого телепроекту “Танці з зірками”, “Танцюю для тебе”. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з людиною легендою! Однак, я хочу відзначити, що всі члени журі провідні фахівці, заслужені діячі мистецтва і культури України та зарубіжжя. Вони дійсно професіонали свого діла, то ж ми вдячні їм за згоду працювати на нашому фестивалі!  З нетерпінням чекаємо на початок, та запрошуємо до участі гостей та учасників!”

Цієї осені фестиваль пройде 25-28 жовтня 2019 року у Міському Центрі Культури і Мистецтв Бердянської Міської Ради, за адресою вул.Ярослава Мудрого, 4, м.Бердянськ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок