ІІІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв “Чарівні мелодії”

Бердянськ 24
16.10.2019 · 14:50 · переглядів - 237

З 25 жовтня 2019 року починає свою роботу і запрошує до участі конурсантів ІІІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв “Чарівні мелодії”. Засновники та організатори фестивалю є Відділ культури виконавчого комітету Бердянської міської ради, Національна хореографічна спілка України, Національна спілка художників України, Центр мистецтва і культури “Чарівні мелодії”.


Втретє свої двері відкриває фестиваль для обдарованих дітей та молоді, а також окремих професійних виконавців з метою популяризації українського музичного, образотворчого, хореографічного та театрального мистецтва, а також для обміну досвідом у системі естетичного виховання дітей та молоді та формування естетичного смаку засобами мистецтв культури.

“Ми хотіли  порадувати дітей і вчителів присутністю на фестивалі відомої людини. - розповідає директор ЦМіК “Чарівні мелодії” Ірина Володимирівна Морозова. - І така людина відгукнулася, це Григорій Миколайович Чапкіс - народний артист України, почесний професор Національного Університету Культури і Мистецтв, професор Київського Університету ім.Бориса Грінченка; член національної спілки хореографів України, кавалер ордену Святого Станіслава, володар премії та золотих медалей “Людина третього тисячоліття”, “Золотий фонд нації”; член журі першого телепроекту “Танці з зірками”, “Танцюю для тебе”. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з людиною легендою! Однак, я хочу відзначити, що всі члени журі провідні фахівці, заслужені діячі мистецтва і культури України та зарубіжжя. Вони дійсно професіонали свого діла, то ж ми вдячні їм за згоду працювати на нашому фестивалі!  З нетерпінням чекаємо на початок, та запрошуємо до участі гостей та учасників!”

Цієї осені фестиваль пройде 25-28 жовтня 2019 року у Міському Центрі Культури і Мистецтв Бердянської Міської Ради, за адресою вул.Ярослава Мудрого, 4, м.Бердянськ.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок