Тренінг для учнів 10-11 класів на тему: «Вибір професії, або задача з багатьма невідомими»

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
23.10.2019 · 15:54 · переглядів - 312

Людина щоденно знаходиться перед необхідністю певного вибору, однак вибір професії є одним з найважливіших, оскільки від нього неабияк залежить майбутнє

Тренінг для учнів 10-11 класів на тему: «Вибір професії, або задача з багатьма невідомими»

Отож, 23 жовтня поточного року, з метою сформувати загальну готовність старшокласників до професійного самовизначення, виявити професійні інтереси, схильності учнів, розширити уявлення про про світ професій та їх особливості, адміністрація ЗЗСО № 6 м.Бердянська запросили провідного фахівця з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко для проведення профорієнтаційного заходу.

Орієнтуючись на сучасну молодь, спостерігається така тенденція, що діти дуже добре засвоюють матеріал, який подається в інтерактивній формі. Тому Юлія Костенко провела профорієнтаційне заняття у формі тренінгу, використовуючи різноманітні вправи та показ відеоматеріалів.

Протягом заняття, учні розробляли план-схему професійного самовизначення, за допомогою відеороликів дізнались про світ професій,  також були проінформовані якими навичками повинен володіти потенційний претендент на певну вакансію, закріпили знання про формулу вдалого вибору професій.

Практичні вправи дуже допомогли більш детально зануритись у проблеми, які стосуються професійного самовизначення та вирішити їх, бурхливо обговорюючи кожен момент.

Наприкінці заходу учні задавали безліч, хвилюючих їх запитань, на які Юлія Костенко давала конструктивні відповіді.

Дякуємо за запрошення, чекаємо на наступну зустріч!

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок