Бердянські моделі SeaModels підкорили всеукраїнський подіум в Дніпрі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.10.2019 · 11:55 · переглядів - 924

Днями моделі школи SeaModels повернулися з Dnipro Fashion Days Kids Show, де презентували колекції українських дизайнерів

Бердянські моделі SeaModels підкорили всеукраїнський подіум в Дніпрі

Для багатьох дітей це було дебютом на подіумі, але моделі впоралися з показами, продемонстрували колекції дизайнерів маючи для цього належну підготовку.

На кастингах дизайнери обирали саме моделей SeaModels для презентації власних брендів. Бердянські моделі працювали на кожному показі і гідно представили колекції митців. А це доволі непросто, адже за короткий проміжок часу необхідно «перевтілитись» з одного стилю в інший.

Демонстрували моделі SeaModels одяг дизайнерів з міста Запоріжжя «Етнобренд Гірчиця», Одеси Алла Френкель, Дніпра Вікторія Фролова, одяг бренду Limmit kids, Дніпровського дизайнера Олесі Лисиці, бренду Ірма.

Фінальний показ відбувся в вечірніх сукнях від дизайнера Валерії Аванесян, бренд Сан Марі. Демонстрували колекцію дизайнера відомі люди в Fashion індустрії, організатор Berdyansk Fashion Day і керівник школи моделей SeaModels Гаяне Вардікян, учасниця міжнародного тижня моди Estet Fashion Week в Москві Гавриленко Карина, організатор Dnipro Fashion Days Марія Аліценко разом з ними вийшли на подіум і моделі SeaModels.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок