Он вам не мэр!.. а міський голова

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.11.2019 · 12:25 · переглядів - 2209

На засіданні Дня депутата міський голова Володимир Чепурний проявив супер принципову позицію і заявив, що не підпише проект рішення про приєднання до ініціативи ЄС «Угода мерів» через термін «мер»

Он вам не мэр!.. а міський голова

Володимир Чепурний вже не вперше відзначається своєю принциповістю до визначення посад. Так, керівник міста зауважує, що в чинному законодавстві відсутній термін «мер», натомість має вживатись поняття міський голова. Так само це стосується і «губернатора» - відповідна посада, згідно чинного законодавства України, відсутня, існують голови обласних державних адміністрацій.

На засіданні Дня депутата Володимир Чепурний під час обговорення проекту рішення про приєднання до ініціативи Європейського Союзу з приводу енергоефективних міст України «Угода мерів» заявив, що не буде підписувати цей документ, адже в ньому є невідповідність чинному законодавству. В такий спосіб міський голова Володимир Чепурний акцентував увагу присутніх на недопустимість заміни понять – «міського голови» на «мера». За словами очільника Бердянська це калька з російського законодавства.

На перший погляд, здавалося б, все правильно говорить Володимир Павлович, але є одне «Але». Дивно, що таку ж принциповість Володимир Чепурний не проявив в 2015-му році, коли йому обирали головний передвиборчий лозунг – «Мудрий», «Енергійний», «Рішучий». Виходить, що пан Володимир сам скористався московитським терміном… І як, в такому разі, охарактеризувати сьогоднішню «принциповість» МЕРа?




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок