Замість новорічних подарунків – ремонти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.11.2019 · 14:54 · переглядів - 1000

В цьому році в дитячих закладах освіти дітлахам не буде подарунків до Нового року за кошти міського бюджету. Натомість вивільнені кошти спрямували на ремонти та закупівлю обладнання для шкіл та дитсадків.

Замість новорічних подарунків – ремонти

Заступник начальника відділу освіти Жанна Безродня під час сесії міської ради повідомила, що ремонти та закупівля обладнання для дитячих навчальних закладів проводитимуться за рахунок коштів, які планувалось спрямувати на закупівлю новорічних подарунків. Натомість депутат запропонувала батькам самостійно вирішити, що необхідно подарувати дитині в садочку.

Олександр Свідло зазначив, що такий підхід є абсолютно недопустимим, оскільки Новий рік одне з небагатьох свят, коли всі дітлахи очікують на новорічні дива.

Свидло Александр

З таким підходом ми скоро дійдемо до того, що на ялинці не можна вмикати гірлянди, так як необхідно економити електроенергію. Вважаю, що можна знайти можливість виділення коштів на ці потреби, а не економити на дітях. – зазначив депутат Олександр Свідло.

В підсумку депутати проголосували за розподілення коштів на ремонти та обладнання в дитячі освітні заклади. Таким чином, в поточному році від міста дітлахи подарунки не отримуватимуть.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок