«Все убрать!» - Володимир Чепурний влаштував показовий «наганяй» комунальникам

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.11.2019 · 12:41 · переглядів - 1489

Чергову апаратну нараду міський голова Володимир Чепурний розпочав з критики КП «Бердянськекотранс». Мер дав доручення сьогодні ж прибрати стихійні звалища в мікрорайонах


Чепурной Владимир

 - Іване Івановичу, - звернувся міський голова до заступника директора КП «Бердянськекотранс» Івана Шмаровоза, - а коли ми будемо наводити порядок по місту по стихійним звалищам? Вчора поїхав – подивився, контейнери прибрані, а поряд забагато сміття, як в нагірній частині, так і в Колонії… Їжджу кожного дня і бачу, що звалища лежать 3-4 дні, тому прошу посилити роботу. Сьогодні після обіду проїду і подивлюся, що зроблено за цей час.

На критику від міського голови Іван Шмаровоз зазначив, що вчора комунальники прибирали Слобідку, сьогодні працюватимуть в нагірній частині міста.

Відзначимо, що подібні критичні виступи міського голови вже стали систематичними. Тож, в черговий раз підкреслимо, влаштовуючи подібні «наганяї» підлеглим, Володимир Чеупрний критикує, в першу чергу, себе. Оскільки, як керівник міського господарства, він не зміг налаштувати роботу таким чином, щоб в місті проблеми в комунальному секторі були мінімально відчутними.

Знову ж таки, в черговий раз підкреслимо, містом, за 4 роки каденції нинішньої команди представників «корпорації», не зроблено жодних кроків для механізації праці комунальних служб. Зимове утримання пішохідних зон стало б значно якіснішим, якби в місті закупили спеціалізовану техніку; прибирання листви здійснювалось не вручну, а за допомогою відповідної техніки, яка успішно застосовується в приватних домоволодіннях та інших, більш прогресивних містах України; обрізане гілля не возили самоскидами, а подрібнювали відповідною технікою (одна з таких машин навіть є в комунальному господарстві) і так далі... Але в підсумку в черговий слухаємо «наганяї» від мера.

Тепер очікуємо «несподіваного» приходу «зими, як ніколи».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок