В БДПУ обрали "Містера Університет-2019"

По матеріалам БДПУ
29.11.2019 · 17:05 · переглядів - 1487

Довгоочікувана подія – конкурс «Містер Університет-2019» – відбулася 28 листопада в актовій залі першого корпусу Бердянського державного педагогічного університету.

В БДПУ обрали "Містера Університет-2019"

У конкурсі взяли участь представники всіх факультетів: Богдан Лозінський – студент 1 курсу факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти, Микола Оверченко – студент 4 курсу гуманітарно-економічного факультету, Кирило Азаров – студент 4 курсу факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, Богдан Корольов – студент 2 курсу факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти, Дмитро Мироненко – студент 3 курсу факультету філології та соціальних комунікацій та Данило Мацухов – студент 4 курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини.

В інтелектуальному конкурсі учасники давали відповіді на запитання про кохання, розмірковували про те, якими мають бути ідеальний чоловік та ідеальна жінка, уявляли себе в якості супергероя, давали поради щодо покращення іміджу університету. І тут конкурсанти проявили ерудицію, розум та почуття гумору.

На конкурсе

Основною та найяскравішою частиною змагання став творчий конкурс. Хлопці приємно вразили своїми талантами: грою на гітарі, декламацією авторського вірша, вплетеного у театралізоване дійство, запальним фітнес-номером, енергійними танцями та проникливим виконанням пісень.

Зворушливим був заключний номер – вихід «містерів» на сцену разом із мамами. Хлопці виконали повільний танець і подякували матусям за їх турботу.

Справжньою окрасою свята стали танцювальні номери, підготовлені студентами-хореографами факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, і виступ дівчат із циркової студії «Батерфляй».

Шалена підтримка залу: гучні оплески, скандування, плакати, підготовлені уболівальниками, створили атмосферу свята, духу єдності університетської родини.

Право оцінювати конкурс та визначати переможця належало професійному та чарівному журі у складі: Гаяне Вардикян, засновниці Berdyansk Fashion Day, очільниці Модельного агентства та школи SEAMODELS; Світлани Колесник, офіційній представниці Модного Дому Voronin у м. Бердянськ; Дар’ї Кравченко, засновниці салону «Територія краси» (фітнес-центр «KotenGym»); Уляни Строкач, керівниці циркової студії «Батерфляй» та фотографу Ганни Кисельової.

на конкурсе

Перед оголошенням результатів ректор університету, професор Ігор Богданов привітав усіх зі сцени з чудовим святом і зазначив: «Непростим буде завдання для суддів – обрати кращого з кращих, адже кожен з учасників довів, що гідний цього почесного звання. Я жодної хвилини не сумніваюся в тому, що наші студенти найкращі в Україні!».

Проте конкурс є конкурс! І цього року перемогу і легендарне звання «Містер Університет-2019» здобув Микола Оверченко (ГЕФ).

Почесне друге місце посів Кирило Азаров (ФППОМ), який отримав титул «Віце-містер Університету». Інші учасники також не залишилися без відзнак:

  • Містер Романтика – Богдан Лозінський (ФФМКТО)
  • Містер Популярність – Дмитро Мироненко (ФФСК)
  • Містер Стиль – Данило Мацухов (ФФКСЗЛ)
  • Містер Креатив – Богдан Корольов (ФДССО)

на конкурсе

Церемонію вручення нагород проводила проректорка з науково-педагогічної роботи Вікторія Ліпич, яка висловила думку, що абсолютно всі учасники креативні, романтичні, стильні, розумні, неперевершені, сильні мужні та надійні, а тому гідні титулу «Містер Університет-2019» і всіх номінацій.

Конкурсанти отримали подарунки від спонсорів та партнерів заходу: мережі фітнес-центрів «KotenGym», мережі тату-салонів «VeAn», Лазертагу Арени «Андромеда», Модного Дому Voronin у Бердянську, фотостудії «Кисіль». І, звісно, від ректорату, профкому та факультетів університету.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок