В мерії скорочують чисельність працівників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.12.2019 · 09:14 · переглядів - 2045

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення про реорганізацію штатної чисельності виконавчого комітету. В наступному році планується скоротити 13 ставок.


Скорочення штатів і реорганізацію структури виконкому буде реалізовано в наступному році. Суттєвих і революційних змін, які б докорінно змінили існуючу систему роботи виконавчого комітету не передбачається.

Як відзначила керуюча справами виконкому Ольга Кочубей реорганізацію структури виконкому проводять з метою економії бюджетних коштів. В результаті скорочення 13 штатних одиниць очікується зменшення видатків на утримання виконавчого комітету на 3 мільйони гривень на рік.

Голова комісії Євген Георгієв наголосив, що зміна чисельності виконкому не повинна вплинути на якість надаваних громадянам послуг.

В цьому контексті відзначимо, що анонсована реорганізація, окрім незначної економії, жодних позитивних змін не матиме. Всім давно зрозуміло, що чиновнича армія чисельністю понад 400 працівників для 120-ти тисячного міста - це занадто. Приклади Канади, країн Європи засвідчують, що за допомогою сучасних технологій послуги, які сьогодні в Бердянську надаються вручну тим чи іншим фахівцем структурного підрозділу мерії, можна замінити різноманітними сервісами. Тож, якщо говорити про реорганізацію мерії, в першу чергу необхідно переглядати підходи а організації трудового процесу, що в подальшому призведе до органічного скорочення чиновничого апарату.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок