Бердянський зоопарк "Сафарі" відправив на волю п'ятьох левенят

Бердянськ 24
10.12.2019 · 09:18 · переглядів - 1553

9 грудня 2019 року відбулась відправка левів з бердянського зоопарку «Сафарі» в притулок для хижаків Love Lions Alive, що у Південній Африці.

Бердянський зоопарк "Сафарі" відправив на волю п'ятьох левенят

Власники зоопарку звернулись до Благодійного фонду «Міжнародна організація Лоренса Ентоні», яка займається порятунком диких тварин з цирків та приватних зоопарків, з проханням передати тварин до Африки.

Після тривалих очікувань усіх необхідних документів, п’ять левів (4 самиці та 1 самець) нарешті відправляться до заповідника.

На заході були присутні заступник Міністра енергетики та захисту довкілля Роман Абрамовський, Посол Південної Африки Андре Йоганнес Гроеневальд, директор Міжнародного Благодійного Фонду Ентоні Лоуренса.

«Міністерство підтримує позицію, дикі тварини мають жити на волі», - наголосив заступник Міністра Роман Абрамовский.

Також повідомив, що це було гідне рішення, прийняте власниками зоопарку і тими людьми, які допомагали довести справу до завершення. Тварини будуть переселені до притулку, де зможуть вільно жити на території площею 25 га.

Заступник Міністра зазначив, що перевозять тварин на безоплатній основі, за сприяння Благодійного фонду «Міжнародна організація Лоренса Ентоні», та побажав левам гарної дороги і гарного життя.

Радник Міністра Олена Колтик від Мінекоенерго подякувала посольству Південної Африки за підтримку та за те, що погодились прийняти левів, які народилися в Україні, на африканській землі.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок