Правове виховання молоді являється одним із пріоритетних напрямків роботи Національної поліції України

По матеріалам пресс-службы полиции
10.12.2019 · 11:11 · переглядів - 200

В рамках проведення профілактичних заходів у межах Всеукраїнського тижня права співробітниками ювенальної превенції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області 10.12.2019 року була відвідана Бердянська багатопрофільна гімназія №2.

Правове виховання молоді являється одним із пріоритетних напрямків роботи Національної поліції України

Співробітники поліції для учнів 10-11 класів провели урок на тему «Права людини(підлітків)», відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень, правила поведінки у соціумі. Бесіда, яка базувалася на конкретних прикладах, особистому досвіді працівників поліції викликала жваву зацікавленість у присутніх. Наприкінці лекції кожен мав можливість поставити запитання та отримати на нього вичерпну відповідь.

Крім цього ряд випускників зацікавилися можливістю вступити до навчальних закладів МВС України про умови навчання і проходження служби їм також було роз’яснено.
За більш вичерпною інформацією щодо навчання у закладах вищої освіти МВС та служби в лавах Національної поліції України бажаючі можуть звертатися до Бердянського відділу поліції за адресою: м. Бердянськ, вул.Грецька, 5, к 323, телефон для довідок 3-40-87; 0507405671.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок