На останньому році каденції прокинулись - депутати заговорили про механізацію комунальних служб

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.12.2019 · 17:30 · переглядів - 930

Депутатські комісії розпочали роботу з розгляду проектів фінансування міських програм на 2020 рік. На комісії з питань ЖКГ депутати закликали владу розглянути варіанти малої механізації комунальних підприємств в наступному році.

На останньому році каденції прокинулись - депутати заговорили про механізацію комунальних служб

Так, в 2020-му році на вивезення стихійних звалищ планується виділити 1.5 млн. гривень; на прибирання вулиць - 14.2 млн.; утримання зливостоків - 1.2 млн; ремонт зливостоків - 230 тис. гривень. В контексті озвучених цифр, депутат Віктор Цуканов закликав чиновників мерії до бюджетної сесії підготувати варіанти оновлення засобів малої механізації співробітників комунальних підприємств, що дозволило б підвищити якість виконання робіт в сфері житлово-комунального господарства міста.

Пропозиція безумовно слушна! Навіть в умовах анонсованого дефіциту бюджету 2020-го року. На необхідності модернізації комунальних служб редакція "Бердянськ24" акцентувала увагу можновладців протягом всіх 4-х років каденції нинішньої влади. Добре, що в останній рік свого правління, промінь здорового глузду осяяв розум представників корпорації. Безумовно, більш доцільно ці заходи було б проводити, коли Бердянськ утримував по 40-50 мільйонів на депозитах. Однак тоді очевидна і кричуща необхідність оновлення засобів малої механізації владу не хвилювала. І, до речі, ще не факт, що подібні ініціативи будуть впроваджені в наступному році, адже на комісії пролунала лише рекомендація... Шкода, що місто втратило 4 роки через безглуздя ставлеників місцевого олігарха, які нині займають керівні посади в Бердянську.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок