Єдиний реєстр судових рішень та система YouControl

Бердянськ 24
26.12.2019 · 09:47 · переглядів - 447

YouControl, як інструмент отримання даних з Єдиного реєстру судових рішень. Юконтрол робить підприємницьку сферу безпечною та прозорою, скористайтеся цим!

Єдиний реєстр судових рішень та система YouControl

Одним з основних державних джерел інформації, в якому зберігаються дані про всі рішення та судові процеси, що відбуваються на теренах нашої держави, є єдиний реєстр судових рішень. Завдяки тим даним, які зберігаються у реєстрі, можна більш детально проаналізувати контрагента чи партнера, з яким ви плануєте співпрацювати та дізнатися, які судові рішення були винесені стосовно нього та чи існують на даний час непогашені судові провадження по відношенню до компанії-контрагента. Ці дані можуть мати принципове значення, адже завдяки ним ви можете прийняти вірне рішення стосовно необхідності співпраці та спільного ведення бізнесу.

Інформація з Єдиного реєстру судових рішень, що надається вам системою YouControl

Хочемо зазначити, що дані, що надаються з реєстру судових рішень - це далеко не єдиний аспект, за яким ви можете проаналізувати свого партнера. Системою Юконтрол автоматично робиться запит й у десятки інших державних джерел інформації. Таким чином, формується досьє, яке дозволяє вам всебічно проаналізувати вашого майбутнього партнера.

Інформація, яку ви отримуєте, стосується наступних аспектів:

  • судова - про відкриті, та взагалі всі існуючі судові рішення та впровадження стосовно організації, що вас цікавить;
  • фінансова - про поточне становище фінансових справ в організації;
  • податкова - чи справно організація сплачує податки до державної казни;
  • контактна - реєстраційні дані; публічна - наявність записів у СМІ та інших джерелах.

Дуже зручно те, що досьє, яке ви отримуєте на організацію, воно вже структуровано за розділами. Крім того, всі ризикові фактори автоматично підсвічуються червоним кольором задля того, аби ви звернули більш ретельну увагу на це і не пропустили важливих моментів. Нарешті, отримані вами дані можна зберегти на комп’ютері чи іншому носії інформації або зберігати та використовувати у роздрукованому вигляді.

Варто зазначити і про актуальність даних з реєстру судових рішень та інших джерел інформації. Дані автоматично оновлюються на момент здійснення вами пошукового запиту. Тому ви отримуєте завжди дійсну інформацію.

YouControl, як інструмент отримання даних з Єдиного реєстру судових рішень

Система YouControl значно економить ваш час. Замість того, аби витрачати купу часу на звернення до державних джерел інформації самостійно, структуруючи та вивчаючи ці дані, можна просто звернутися до сервісу та отримати все необхідне всього за 1 хвилину.

Юконтрол робить підприємницьку сферу безпечною та прозорою, скористайтеся цим!



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок