Камери відеоспостереження зафіксували вандалів, які пошкодили гірлянди на міській ялинці та вкрали декілька іграшок

По матеріалам пресс-службы исполкома
11.01.2020 · 15:40 · переглядів - 3280

До новорічних та різдвяних свят наше місто було прикрашене яскравими гірляндами, встановлено загальноміську ялинку.


Іграшки для неї виготовляли бердянські школярі з вчителями та батьками, а гірляндами міську красуню прикрасило КП “Міськсвітло”. Однак не усім бердянцям, на жаль, подобається те, що робиться у нашому місті для гарного святкового настрою.

Черговий випадок вандалізму було зафіксовано у ніч з 5 на 6 січня. Двоє молодиків та дівчина зривали гірлянди з міської ялинки та вкрали чотири іграшки. Оперативний черговий виконавчого комітету через камери відеоспостереження побачив це та викликав наряд поліції. Затримати вандалів по гарячих слідах поліція не встигла, але, за інформацією Запорізького ГУ НП, за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Камери відеоспостереження зафіксували порушників, тож прохання до свідків цього факту допомогти віднайти вандалів.

Виконавчий комітет Бердянської міської ради також звертається до мешканців нашого міста, якщо ви стали свідками випадків вандалізму - не будьте байдужими, викликайте правоохоронців, або повідомляйте оперативному черговому виконкому за телефоном 6 18 88.

Давайте разом берегти рідне місто, цінувати роботу міських комунальних підприємств та мешканців, які докладають власні зусилля до його прикрашання та розвитку, і не руйнувати те, що створюється для блага усіх жителів та гостей Бердянська.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок