Етику та поведінку Володимира Шаповалова "розібрали" на депутатській комісії

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.01.2020 · 17:10 · переглядів - 2981

Керівника КП “Зеленгосп” і за сумісництвом депутата міської ради Володимира Шаповалова “розібрали” на засіданні депутатської комісії з гуманітарних питань, депутатської етики та законності.

Етику та поведінку Володимира Шаповалова "розібрали" на депутатській комісії

Причиною даного зібрання стало звернення громадської активістки Карини Максимової, яка вказала на некоректні висловлювання в її сторону з боку Володимира Шаповалова. Відзначимо, що в VII скликанні Бердянської міської ради етичність висловлювань депутата спеціалізована комісія оцінювала вперше.

Так, в своєму виступі активістка наголосила на двох принципових моментах — зневажливих висловлюваннях на її адресу з боку Володимира Шаповалова і повне ігнорування звернень громадян з приводу господарської діяльності комунального підприємства. Частина активістів підтримала позицію Карини Максимової, таку ж позицію зайняли представники провладного ЗМІ та депутат Ксенія Буханова. Натомість інші депутати — Тетяна Смолянінова, Тетяна Фурманова, Віталій Лола, представники профспілкового комітету “Зеленгосп” та голова комітету мікрорайону Колонія-Макорти Світлана Калиниченко висловились на підтримку Володимира Шаповалова. Заступник міського голови Григорій Горячов прямо заявив — у керівництва міста нарікань на роботу “Зеленгоспу” і його керівника немає.

Горячев

В результаті тривалого і емоційного обговорення комісія ухвалила рішення, що порушень етики в діях депутата Володимира Шаповалова не було, а з приводу зауважень по роботі комунального підприємства, впродовж місяця провести перевірки, детально обговорити з громадськістю і підвести результати на одному з засідань профільної депутатської комісії. Голова комісії Євген Георгієв закликав обидві сторони конфлікту знайти сили вибачитись один перед одним.

Георгиев на комиссии

Наостанок відзначимо, комунальне підприємство “Зеленгосп” і його очільник в провладному ЗМІ впродовж тривалого часу піддавались нищівний критиці і надавана інформація явно вирізнялась в негативну сторону в порівнянні з діяльністю інших установ комунальної форми власності. Хоча у мешканців міста за останні чотири виникало чимало запитань до “Бердянськводоканалу” і його керівника, до “Бердянсьекекотрансу” в цих ситуаціях провладний ресурс раз за разом виступав в ролі адвокатської фірми на стороні комунальників і представників влади. Утримуючись від оцінки діяльності “Зеленгоспу” і його керівника, до якого виникали запитання і у нашого видання, ситуація набула ознак відвертої “травлі” однієї людини, яка не є членом корпорації. Показово, що безпосереднє керівництво Володимира Шаповалова — начальник управління ЖКГ, профільний заступник та міський голова, які, власне, і визначають стратегію діяльності комунальників, з певних причин не фігурували в розслідуваннях працівників приватного медіахолдингу. Проблема далеко неоднозначна...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок