Прикордонники запрошують до участі у щорічному конкурсі «Смарагдова ліра»

По матеріалам прес-служби Бердянського прикордонного загону
22.01.2020 · 08:25 · переглядів - 385

Смарагдове мистецтво – шукаємо найкращі роботи у живописі, музиці, літературі, кіно та журналістиці


Державна прикордонна служба України оголошує початок щорічного мистецького конкурсу на прикордонну тематику «СМАРАГДОВА ЛІРА».

Якщо ваша творчість отримує схвальні відгуки ваших друзів, підписників та фоловерів, але банальних цифр статистики соцмереж для вас уже замало – запрошуємо вас взяти участь у щорічному конкурсі Державної прикордонної служби України на кращі роботи у номінаціях: образотворче мистецтво, культурно-шефська робота, хореографія, музика, театр, художня література, журналістика та кіно.

Багаторічні традиції мистецького конкурсу формують багатотисячну аудиторію прихильників смарагдового мистецтва та дають потужний поштовх для всеукраїнського визнання. Серед лауреатів «Смарагдової ліри» - художники, поети, журналісти, письменники, кінематографісти, творчі колективи, які збагатили свій творчий доробок відображеннями долі українських прикордонників. Натомість вони отримують те, що не можливо оцінити грошовим еквівалентом. 

Лауреати премії отримують почесні знаки, дипломи, а також грошову винагороду. 

Роботи на конкурс приймаються до 15 квітня 2020 року. 

Додаткову інформацію стосовно конкурсу можна отримати за телефонами 0978781763 (контактна особа - Сергій Носаль) та 0660620486 (Гавриленко Ганна) або безпосередньо звернутись до відділу персоналу Бердянського прикордонного загону за адресою: м. Бердянськ, вул. Північна, 17а

Тэги: дпсу



Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок