Діло крадіїв-рецедивістів з Комиш-Зорі направлено для розгляду до суду

Бердянськ 24
24.01.2020 · 16:10 · переглядів - 651

Куйбишевським відділом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч.2 ст.289 КК України, ч.2 ст.185 КК України,ч.3 ст.185 КК України.


На початку грудня 2019 року, пізно вночі, два раніше судимих за скоєння корисливих злочинів мешканця смт. Комиш-Зоря, будучі в стані алкогольного сп’яніння, прибули до території домоволодіння одного із мешканців смт. Комиш-Зоря, зайшли до території вищевказаного домоволодіння та через відкриту хвіртку, підійшли до вхідних дверей будинку, постукали у двері будинку, проте дверей ніхто не відчинив.

Далі  вони побачили мотоцикл, яким володіє господар домоволодіння. В цей момент у вищевказаних осіб  виник умисел на незаконне заволодіння мотоциклом.

Після чого, реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне заволодіння транспортним засобом, за попередньою змовою між собою, вони завели двигун мотоцикла та поїхали.

На цьому крадії не зупинилися та приїхали до іншого житлового будинку вказаного селища на території якого знаходився гараж, та побачивши,  що  двері гаражного приміщення закриті, проте замка на дверях не було вони викрали звідти майно належне власнику гаража, в подальшому викраденим розпорядились на власний розсуд.

Крім цього, один із зловмисників під час викрадання мотоцикла помітив в платформі мотоцикла ганчірку яку він відкрив у середині якої перебувала банківська картка, за допомогою якою вранці після вищевказаних «пригод» він незаконно скористався в одному з магазинів смт. Більмак, Куйбишевського району.

Вказаним особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до суду.

 

Прокурор Куйбишевського 

відділу Бердянської місцевої прокуратури

В.В. Віницький




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок