Віталій Туринок в Бердянському районі представив нову очільницю райдержадміністрації

По матеріалам ЗОДА
19.02.2020 · 09:07 · переглядів - 997

Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок із робочою поїздкою відвідав м. Бердянськ.

Віталій Туринок в Бердянському районі представив нову очільницю райдержадміністрації

На зустрічі з адміністративно-господарським активом району Віталій Туринок представив бердянцям нову очільницю райдержадміністрації. Так, розпорядженням Президента України Володимира Зеленського з 12 лютого 2020 року головою Бердянської районної державної адміністрації Запорізької області призначено Ірину Півень.

− Сьогодні дуже важливий привід для нашої зустрічі – у вас, бердянці, нова голова райдержадміністрації. Ірино Григорівно, сподіваюсь, що Ви як магістр державного управління за освітою та професіонал за своїм досвідом швидко ввімкнетеся у роботу, а місцевий актив Вас підтримає. Впевнений, Ви зацікавлені у процвітанні району та сподіваюсь, що швидко знайдете спільну мову з колективом й об’єднаєте зусилля на благо жителів району, – зазначив голова облдержадміністрації. 

Зокрема, він окреслив проблемні питання Бердянського району – аварійний стан доріг загального користування місцевого та державного значення й необхідність фінансування ремонту в Андріївській школі та інш. 

Також Віталій Туринок дав перше доручення новопризначеній очільниці райдержадміністрації – виконати завдання Президента Володимира Зеленського та Кабінету Міністрів України щодо зниження тарифів на опалення та гарячу воду для населення Бердянського району. 

Довідково.

Ірина Півень – магістерка державного управління Донецького національного технічного університету. Після отримання вищої освіти працювала інспекторкою районного відділу культури Розівської РДА Запорізької області. З 2010 по 2020 рік обіймала посаду заступниці голови Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок