До міжнародного дня котів учні 16-ї школи долучились до Всеукраїнської акції

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.02.2020 · 20:38 · переглядів - 1307

1 березня відзначається Міжнародний день котів. 26-го лютого учні БСШ №16 долучились до Всеукраїнської акції «Happy Мяу для Мурчика» - місцевим волонтерам дітлахи передали презенти для чотирилапих друзів.


Дітлахи навчального закладу зібрали кошти і придбали корм, наповнювач для лотків і пелюшки для котів. Подарунки учні передали членам волонтерської організації «Право на життя», які завітали до школи. Реалізувати акцію вдалось спільними зусиллями волонтерів вказаної організації, членів ГО «Добрі справи» та адміністрації і учнів 16-ї школи.

Організація «Право на життя» об’єднала в своїх лавах любителів тварин, які готові не словом, а добрими справами допомагати чотирилапим мешканцям Бердянська. Активісти за власний кошт обладнали міні-прихисток, де лікують і надають допомогу котам-безхатченкам. Враховуючи, що проект існує виключно на ініціативі волонтерів, допомогу від школярів високо оцінили в організації.

На урочистій лінійці, яка відбулась в молодшій школі БСШ №16, волонтери висловили подяку дітлахам за їх небайдужість і любов до тварин. Також волонтери вручили школярам пам’ятки «Спілкування з чотирилапими друзями».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок