В Бердянську штрафують власників біл-бордів за неналежний стан споруд

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.02.2020 · 20:49 · переглядів - 695

Одразу 5 протоколів було складено на власника біл-бордів за неналежний стан споруд. В мерії закликають підприємців слідкувати за зовнішнім виглядом об’єктів зовнішньої реклами.

В Бердянську штрафують власників біл-бордів за неналежний стан споруд

1700 гривень за неналежний вигляд рекламної споруди – максимальний штраф, який може отримати приватний підприємець-власник біл-борду. Так, на черговому засіданні адміністративної комісії розглянули 5 протоколів з цього приводу. Співробітники адміністративного відділу зафіксували неналежний зовнішній вигляд споруд, за що і склали відповідні протоколи.

Підприємець прийшла на засідання комісії з фотографіями, на яких зафіксовано, що біл-борди вже приведено до належного стану. За результатом розгляду протоколу правопорушник отримала сукупно по всім 5-ти протоколам 1700 гривень штрафу.

Фахівці мерії закликають підприємців стежити за станом своїх споруд, адже зараз в місті чимало бордів, які не заклеєні рекламою і їх зовнішній естетичний вигляд залишає бажати кращого. Управління архітектури попереджає власників споруд про необхідність вжиття необхідних заходів. І вже після архітектури, за умови ігнорування з боку підприємця, вступає адміністративний відділ.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок