Допомога медикам та містянам — в Бердянську налагодять спільну роботу влади та громади

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.03.2020 · 11:22 · переглядів - 964

На черговій сесії міської ради депутат Григорій Патей виступив з ініціативою налагодити спільну роботу між міською владою та громадськістю з підвезення медиків на роботу, поштарів та ін. категорій населення, які змушені щоденно працювати і контактувати з великою кількістю населення


Міський голова Володимир Чепурний повідомив, що на сьогодні в Бердянську 150 медичних працівників щодня потребують допомоги в транспортуванні на роботу та назад додому. За інформацією мера весь транспорт міськвиконкому, окремих комунальних підприємств та ін. суб'єктів передано на перевезення медиків, які мешкають за межами міста.

Депутат Григорій Патей виступив з ініціативою налагодити спільну роботу міської влади з громадськістю. За словами депутата чимало небайдужих мешканців міста готові долучитись до допомоги різним категоріям населення. Влада має бути готовою до ймовірного погіршення ситуації і опрацювати варіанти на випадок, якщо міський транспорт перестане функціонувати. До того ж потребують допомоги і люди похилого віку, тому влада має скоординувати напрямки діяльності спільно з громадськістю.

Міський голова Володимир Чепурний пообіцяв проаналізувати варіанти для реалізації озвученої пропозиції.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок