Володимир Зеленський відвідав Бердянськ

По матеріалам Бердянськ 24
11.04.2020 · 17:04 · переглядів - 10874

Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом відвідав Бердянськ, де на території порту оглянув місцевість для розташування військово-морської бази. Пряму трансляцію зустрічі провів Офіс Президента України зі своєї офіційної сторінки в мережі Фейсбук.


Командував ВМС Ігор Воронченко доповів Головнокомандувачу плани військових з приводу розміщення бази військово-морських сил в Бердянську. Так, планується на території порту Бердянськ добудувати три причали та спорудити хвилелом. Нові конструкції використовуватимуть для розміщення військових катерів. Загальна кошторисна вартість проекту понад 550 мільйонів гривень. Детальніше в офіційному відео Офісу Президента України.

Президента супроводжували Голова Офісу Андрій Єрмак, міністр оборони України Андрій Таран, командувач ВМС Ігор Воронченко та ін.

Напередодні візиту Президента до Бердянська, інформація про приїзд Володимира Зеленського поширилась в місцевих пабліках. Поблизу Бердянського порту зібрались групи активістів, які прагнули особисто поспілкуватись з Президентом, однак такої зустрічі не відбулось.

Тэги: зеленский



Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок