Молодику загрожує п'ять років в'язниці за крадіжку автомобіля

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
13.04.2020 · 14:41 · переглядів - 922

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Молодику загрожує п'ять років в'язниці за крадіжку автомобіля

Так, 08 квітня 2020 року 28-річний мешканець  села Осипенко побачив на території одного із будинків села автомобіль, відразу після чого, реалізуючи свій злочинний умисел, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою заволодіння транспортним засобом для подальшого використання його у свої особистих цілях проник на вказану огороджену територію домоволодіння через відчинені ворота, де підійшовши до автомобіля, запустив двигун автомобілю, та став пересуватись по селу, тим самим незаконно  заволодів транспортним засобом.

Того ж дня  у порядку ст. 208 КПК України  затримано молодика.

Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Ухвалою слідчого судді клопотання задоволено підозрюваному обрано запобіжний захід.

На теперішній час досудове розслідування триває.

Правопорушнику загрожує штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Віктор Михайлович Сушко




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок