В Приморську під час п'янки сталося вбивство, винуватцю загрожує 15 років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
13.04.2020 · 15:35 · переглядів - 1982

Приморським відділом Бердянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства.


Так, 24-річний мешканець м.Приморськ, будучи раніше неодноразово судимий, маючи не зняту та не погашену у встановленому законом порядку судимість, на шлях виправлення не став та знов в період  іспитового строку  вчинив умисний злочин, передбачений ч. 1 ст. 115 КК України, а саме вбивство, тобто умисне заподіяння смерті іншій людині при наступних обставинах.

Так, пізно вночі після  спільного розпиття спиртних напоїв між його співмешканкою на побутовому ґрунті виникла сварка, через те, що остання перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Далі молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс співмешканці,  декілька ударів руками в область голови та обличчя  внаслідок чого жінка померла.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.1 ст.115 КК України.

Крім того, процесуальним керівником досудового розслідування підтримано клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, яке задоволено судом.

На разі досудове розслідування триває.

Довідково: Санкція статті передбачає  позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Прокурор Приморського відділу
Бердянської місцевої прокуратури

О.Ткаченко




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок