До суду направили справу по вбивству в смт. Розівка

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
17.04.2020 · 11:57 · переглядів - 1605

Куйбишевським відділом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч.2 ст.121 КК України (умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть).


Відтак, у середині лютого 2020 року, двоє мешканців смт. Розівка, Розівського району, Запорізької області,  Г. та С. прийшли до дому Н. який прожив у вищевказаному селищі міського типу та який був раніше знайомий з С., де втрьох почали вживати спиртні напої.

Далі на ґрунті раптово виниклих неприязнених відносин почалася сварка, в ході якої Г. та Н. почали висловлюватися на адресу один одного грубою нецензурною лайкою, хватати один одного руками за одяг, після чого хазяїн будинку перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс Г. удар кулаком в голову, від якого він впав та вдарився правою частиною голови об дерев’яне, бильце дивану. На цьому Н. не зупинився та наніс ще декілька ударів по голові потерпілого, внаслідок яких останній помер в лікарні.

Запобіжний захід у виді тримання під вартою, який обрано на досудовому розслідування обвинуваченому, продовжено строком на шістдесят днів.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до суду.

Начальник
Куйбишевського відділу
Бердянської місцевої прокуратури

Олександр Миколайович Лось




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок