Мешканець району за пограбування Приморського відділення "Нової пошти" може отримати шість років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
28.04.2020 · 16:12 · переглядів - 881

Приморським відділом Бердянської місцевої  прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч.2 ст.186 КК України  (грабіж вчинений повторно).


Слідством встановлено, що 22.04.2020 року, 37-річний мешканець с.Долінське, Бердянського району, Запорізької області будучі неодноразово судимим, прийшов у приміщення Приморського відділення «Нова пошта». Після чого, пред’явив одному з працівників відділення підроблений паспорт громадянина України в якому була вклеєна його фотокартка, внаслідок чого працівник почав оформлювати видачу посилки.

Під час цього, чоловік доводячи до кінця свій злочинний намір, застосовуючи насилля до потерпілого, застосовуючи принесений з собою балон з газозахисним спреєм, розпилив його у обличчя останнього, чим позбавив його змоги чинити опір протиправним діям, далі зловмисник, викрав посилку, в якій був товар загальною вартістю 99 550 грн., який належить ТОВ «Нова пошта», чим причинив підприємству матеріальні збитки на вищевказану суму.     

Посилку з викраденим товаром злодій виніс за територію приміщення «Нова пошта» та в подальшому розпорядився викраденим майном на власний розсуд.

Крім того, внаслідок злочинних дій грабіжника, потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді опіку очей.

Вказаній особі повідомлено про підозру за ч.2 ст.186 КК України.

Також, процесуальним керівником досудового розслідування підтримано клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, яке задоволено судом.

На разі досудове розслідування триває.

Довідково: Санкція статті передбачає  позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Начальник Приморського відділу
Бердянської місцевої прокуратури

Євгеній Віталійович Власюк




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок