Забив до смерті та сховав тіло в холодильнику. Подробиці жахливого злочину в Бердянську

По матеріалам пресс-службы полиции
05.05.2020 · 12:08 · переглядів - 15060

Підозрюваного у вбивстві 68-річної жінки затримано


Підозрюваний під час конфлікту спричинив тілесні ушкодження мешканці Бердянська. Від отриманих травм жінка померла, правопорушник намагався приховати сліди злочину. Зловмиснику за погодженням з прокуратурою, вже оголошено про підозру.   

4 травня близько 13:00 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на даху прибудови до дев'ятиповерхового будинку в місті Бердянськ в побутовому холодильнику виявлено труп.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, керівництво відділу поліції, криміналістична лабораторія. Правоохоронці встановили особу померлої. Нею виявилась місцева мешканка 1952 року народження. Для встановлення причини смерті, труп направили на судово – медичного дослідження. Згідно попередніх даних, смерть настала у результаті отриманих тілесних ушкоджень.

Слідчі та експерт провели ретельний огляд, зібрали речові докази. Крім того, поліцейські опитали мешканців багатоповерхового будинку та можливих свідків скоєння кримінального правопорушення.

«Працівники сектору кримінальної поліції, в результаті проведених оперативно-пошукових заходів, протягом кількох годин встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий уродженець Черкаської області, 1985 року народження. Поліцейські з’ясували, що зловмисник орендував квартиру спільно з потерпілою. Наприкінці квітня під час спільного розпиття спиртних напоїв та раптово виниклої сварки, фігурант спричинив жінці тілесні ушкодження в область голови та тулубу. Від отриманих травм, 2 травня, жінка померла. Після чого правопорушник намагався приховати сліди злочину, сховав труп у холодильнику на даху прибудови багатоповерхового будинку», - розповів начальник Бердянського відділу поліції Сергій Дружиненко.

5 травня слідчим Бердянського відділу поліції за погодженням з місцевою прокуратурою, зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також сьогодні у Бердянському міськрайонному суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно санкції інкримінованої статті, зловмиснику загрожує  до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок