Фін. допомога та поновлення тренувань — керівництво Палацу спорту звернулось до міської влади

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.05.2020 · 15:08 · переглядів - 1248

Директор КП “Міський палац спорту” Віктор Кальчев на засіданні виконавчого комітету звернувся до представників міської влади з ініціативою надання фінансової допомогою підприємству та поновити тренування для окремих спортсменів.


За словами Віктора Кальчева через карантинні обмеження підприємство недоотримало 340 тисяч гривень. За приблизними підрахунками, економія енергоносіїв склала 50 тисяч гривень. У зв'язку з цим від Палацу спорту направлено лист на адресу міського голови з ініціативою надати фінансову допомогу підприємству. З міського бюджету, за аргументацією комунальників, необхідно виділити 150 тисяч гривень.

Крім того, Віктор Кальчев передав керівництву міста звернення спортсменів, які беруть участь в національних чемпіонатах з різних видів спорту і входять до складу національних збірних - спортсмени просять дозволити їм проведення тренувань в міському палаці спорту.

З приводу звернення про надання фінансової допомоги Володимир Чепурний дав доручення керівнику Палацу спорту надати розрахунки недоотриманих коштів і передати їх начальнику фінансового управління Наталі Бочковій. З приводу відновлення тренувань мер наголосив, що не може дозволити собі перевищити повноваження, адже ухвалення таких рішень - прерогатива Кабінету міністрів.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок