Закладнику загрожує 12 років в'язниці, суду буде чекати за гратами

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
20.05.2020 · 11:44 · переглядів - 1392

Бердянською місцевої прокуратурою 19.05.2020 місцевому жителю повідомлено про підозру за ч.3 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини та особливо небезпечного наркотичного засобу, що є особливо великим розміром).


Досудовим розслідуванням встановлено, що 11.03.2020 раніше не судимий місцевий мешканець з метою реалізації злочинного наміру, направленого на збут особливо небезпечної психотропної речовини та особливо небезпечних наркотичних засобів замовив через мережу «Інтернет» психотропну речовину – амфетамін  масою 141,5 гр.,  особливо небезпечну психотропну речовини, обіг якої заборонено - 1 феніл-2-піролідин -1-іл пентан-1-он PVP, загальною масою 406 гр.,  та особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс загальною масою 90 гр., після чого перерахував 40 тис. гривень  на електронний гаманець за вказаний наркотик.

У подальшому він  у відділенні «Нової пошти» отримав посилку, тим самим незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину та особливо небезпечний наркотичний засіб з метою збуту, яку при собі в пакеті переніс за місцем свого тимчасового проживання, де з метою збуту розфасував наявну особливо небезпечні психотропні речовини зіп–пакети, таким чином діючи єдиним умислом  продовжив незаконно їх зберігати з метою збут.

Працівниками поліції виявлено та затримано вказаного громадянина під час розкладки у різних місцях міста закладок з особливо небезпечною психотропною речовиною.

Під час огляду за місцем тимчасового проживання працівниками поліції виявлено та вилучено 971 шт. зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною та 61 штука зіп-пакетів з рослинною речовини сіро-зеленого кольору,  які він незаконно придбав та зберігав з метою подальшого збуту.

Ухвалою слідчого судді підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Євгенія Миколаївна Глянь




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок