У Бердянську співробітники кримінальної поліції затримали підозрюваного у розбійному нападі

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
22.05.2020 · 12:04 · переглядів - 2224

Зловмисник проник до будинку місцевого жителя, побив його та погрожуючи ножем, заволодів майном. Нападника оперативно встановили та затримали в порядку ст. 208 КПК України


21 травня до чергової частини Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення від чоловіка 1992 року народження про напад, який стався вночі, в його будинку.

На місце події виїхали співробітники сектору кримінальної поліції та слідчо-оперативна група відділу поліції. Нападник побив хазяїна оселі та погрожуючи ножем, заволодів грошима та майном. Після чого зник з місця події.

- Вжитими оперативно-пошуковими заходами працівники сектору кримінальної поліції Бердянського відділу поліції встановили особу, причетну до скоєння розбійного нападу. Раніше неодноразово судимого мешканця Бердянська 1987 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, - розповів начальник Бердянського відділу поліції Сергій Дружиненко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок