У Бердянську поліцейські оперативно розкрили розбійний напад на пенсіонера

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
25.05.2020 · 11:22 · переглядів - 1553

Фігуранта розшукали співробітники кримінальної поліції. Наразі йому вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу


23 травня до лікарні міста Бердянськ доставили місцевого мешканця 1958 року народження з тілесними ушкодженнями. Медичні працівники про подію одразу повідомили до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції та опитала заявника. Поліцейські з’ясували, що до приміщення гаража потерпілого проник зловмисник, побив господаря, заволодів його майном та зник з місця події.

Співробітники кримінальної поліції провели низку оперативно-пошукових заходів та встановили особу підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець 1970 року народження.

Фігуранта затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчим Бердянського відділу поліції зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок