Бердянцю, в якого вилучили наркотиків на 1 мільйон гривень, обрано запобіжний захід

По матеріалам прокуратури
25.05.2020 · 12:24 · переглядів - 1666

Бердянською місцевої прокуратурою 22.05.2020 місцевому жителю повідомлено про підозру за ч.2 ст.307 КК України (незаконне виготовлення та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено)


Досудовим розслідуванням встановлено, що у невстановлений час та місці у місцевого мешканця виник умисел на незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу наркозалежним особам на території міста Бердянськ.

З метою реалізації свого злочинного умислу, останній, знаходячись за місцем тимчасового проживання, з метою вирощування рослин роду коноплі для подальшого виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено - канабіс, незаконно придбав та посіяв насіння роду конопель, з яких виросло 2 кущі рослин роду конопель.

Продовжуючи свій злочинний намір, діючи умисно, з метою подальшого виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу з метою його збуту, зірвав та обробив їх, тим самим виготовив особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, придатний для вживання, розфасував його у картонні коробки,  поліетиленові пакети та паперові згортки, який залишив на території домоволодіння, тим самим почав незаконно зберігати  канабіс з метою збуту.

22 травня 2020 року працівниками поліції проведено санкціонований обшук за місцем його мешкання, в ході якого виявлено та вилучено 406 рослин схожих на рослини роду коноплі та згортки і пакети, які містять речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору масою 37,33 г. в перерахунку на висушену речовину.

Вказану особу було затримано працівниками поліції 22.05.2019 у порядку ст.208 КПК України.

Ухвалою слідчого судді підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прокурор Бердянської

місцевої прокуратури

Сергій Ємельяненко             




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок