В Бердянську поліцейські протягом години викрили підозрюваного в незаконному заволодінні автомобілем

По матеріалам пресс-службы полиции
02.06.2020 · 14:58 · переглядів - 2903

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

В Бердянську поліцейські протягом години викрили підозрюваного в незаконному заволодінні автомобілем

Викрадений транспортний засіб вилучено.

1 червня близько 5 години ранку до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області із заявою звернувся місцевий мешканець 1963 року народження. Чоловік розповів, що між ним та пасажиром на перехресті вулиць Волонтерів та Мелітопольського шосе в місті Бердянськ стався конфлікт, в ході якого останній заволодів його автомобілем «Mersedes».

«Співробітники сектору кримінальної поліції оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився мешканець міста Бердянськ 1994 року народження. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», - розповів начальник Бердянського відділу поліції Сергій Дружиненко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Запорізької області




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок