У Бердянську працівники поліції ліквідували насадження конопель, які житель міста вирощував за місцем проживання

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
10.06.2020 · 12:59 · переглядів - 2176

Дільничні офіцери Бердянського відділу поліції під час проведення профілактичних заходів «Мак-2020» вилучили нарковмісні рослини у 50-річного чоловіка. Вилучене направлено на експертне дослідження. Триває досудове розслідування


9 червня слідчий Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області спільно з дільничними офіцерами поліції, під час проведення профілактичних заходів «Мак-2020» в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, провели санкціонований обшук по вулиці Хіміків у місті Бердянськ.

За місцем мешкання чоловіка 1970 року народження правоохоронці виявили та вилучили 10 грам висушеної наркотичної речовини рослинного походження, 70 кущів нарковмісних рослин «конопля» та спеціальне обладнання для догляду за рослинами.

Вилучене направлено на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Усього з початку року на території Запорізької області працівники поліції розкрили 476 злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

На даний час триває досудове розслідування. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок