В Бердянському районі правоохоронці виявили та вилучили понад 200 кущів нарковмісних рослин

По матеріалам Пресс-служба полиции
12.06.2020 · 19:05 · переглядів - 4124

Вилучене направлено на дослідження. Відкрите кримінальне провадження.

В Бердянському районі правоохоронці виявили та вилучили понад 200 кущів нарковмісних рослин

11 червня працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Запорізькій області спільно зі слідчими та дільничними офіцерами поліції Бердянського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України провели санкціонований обшук в одному з приватних будинків в селі Берестове Бердянського району.

За місцем проживання жінки 1959 року народження на присадибній ділянці, поліцейські виявили та вилучили понад 200 кущів нарковмісних рослин «конопля» з ознаками культивації, а також 100 грам висушеної наркотичної речовини рослинного походження.

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За результатами проведеного обшуку слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція за даною статтею передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок