Бердянські перевізники очікують особливих умов на маршрутах до курортних центрів міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.06.2020 · 12:07 · переглядів - 2933

Середина червня, а в Бердянську ще не налагоджено транспортне сполучення з курортними центрами міста та популярними пляжами. Проблему обговорили на засіданні комісії з ТЕБ та НС.


Наявність проблеми очевидна — курортний сезон поступово набирає обертів, а якісне транспортне сполучення з Косою та пляжем Верхової — відсутні. Заступник міського голови Григорій Горячов дещо туманно повідомив про перемовини з приватними підприємцями, які надають послуги з пасажирських перевезень. За словами профільного заступника мова йде про обмеження пільгових та стоячих місць.

З повідомлення заступника мера можна зрозуміти небажання “маршрутників” Бердянська запускати рейси автобусів №15 та №20 на умовах карантинних обмежень. Маючи досвід спілкування з монополістами ринку пасажирських перевезень, не виключено, що мова може йти навіть про підвищення вартості проїзду до місць відпочинку.

Начальник відділу з ТЕБ та НС Юрій Телешко повідомив, що міська комісія не має права знімати обмеження на перевезення пасажирів в транспортних засобах понад паспортні характеристики автобусу. Так чи інакше, головуючий на засіданні секретар міської ради Олексій Холод дав доручення на цьому тижні провести нараду з перевізниками і врегулювати проблему.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок