Рецидивіст, який знаходиться в розшуку в Харківській області, попався на двох крадіжках мобільних телефонів в Бердянську

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
26.06.2020 · 13:21 · переглядів - 1728

Бердянською місцевої прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні  за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка вчинено повторно), ч.2 ст.190 КК України (шахрайство вчинено повторно).


Досудовим розслідуванням встановлено, 25-ти річний мешканець Полтавської області, будучи раніше неодноразово засуджений за вчинення умисних корисливих злочинів, судимості за які в передбаченому законом порядку не зняті та не погашені, знову вчинив умисні корисливі злочин за наступних обставин.

Так, 24 червня 2020 року, знаходячись на пляжі біля одного з нічних клубів Бердянська, з сумки неповнолітнього, викрав мобільний телефон вартістю 7000 гривень.

Крім того, того ж вечора, знаходячись біля одного з будинків Бердянська, шляхом зловживання довірою, під надуманим приводом (здійснення телефонного дзвінку), не маючи наміру на повернення власникові, взяв у неповнолітнього мобільний телефон, який належить його матері.

Після цього, залишив місце вчинення кримінального правопорушення разом із зазначеним мобільним телефоном, яким у подальшому розпорядився на власний розсуд, чим завдав потерпілій майнову шкоду.

Також, в ході досудового розслідування встановлено, що на момент скоєння злочинів на території міста Бердянськ, зловмисник знаходився в державному розшуку як особа яка переховується від органів досудового розслідування Харківської області.

Вказану особу затримано на підставі ст.208 КПК України, повідомлено про підозру за ч.2 ст.185, ч.2 ст.190 КК України.

Крім того, процесуальним керівником досудового розслідування підтримано клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, яке задоволено судом.

На разі досудове розслідування триває.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Ганна Миколаївна Сисоєва 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок