Гала-концерт і нагородження. Підведено підсумки фестивалю "Чарівні мелодії"

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.06.2020 · 11:40 · переглядів - 747

У IV Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Чарівні мелодії», який проходив 12-14 червня 2020 у дистанційному режимі прийняли участь учасники зі 100 міст України та 6-ти країн світу.


"Це стало доброю традицією, розширювати географічні межі фестивалю - говорить директор ЦМіК" Чарівні мелодіі" Ірина Морозова - з кожним роком додаються нові міста України і зарубіжжя, що не може не радувати! Фестиваль стає по справжньому Міжнародним і набирає популярності! А найголовніше - панує доброзичлива атмосфера між учасниками і членами журі. Я це знаю з особистого спілкування по телефону, листування по електронній пошті, зі спілкування в додатках Viber, Messenger, з соцмереж групи фестивалю у Facebook, Instsgram. Навіть на сайті пишуть побажання і відгуки. Ми на зв'язку з конкурсантами 24/7. Кожен учасник може задати питання по своєму виступу і обов'язково члени журі дадуть відповідь - на які помилки варто звернути увагу викладачеві, які пропозиції і зауваження щодо виступу.

На відкриття 12 червня нами був випущений ролик-привітання від учасників і членів журі з багатьох міст України та зарубіжжя.

У дистанційному режимі ми зуміли провести 4 майстер класу з Образотворчого мистецтва. Голова журі Вікторія Касьянова провела з викладачами Коучинги і професійні тренінги з питань вокального та хорового мистецтва. Проведена величезна робота по обробці відео конкурсантів. І ми навіть приготували онлайн Гала-концерт з кращих на думку журі номерів.

На закриття фестивалю було оголошено Челлендж, за підсумками якого був змонтований ролик з учасників, які співають гімн фестіваля."

Підсумками фестивалю-конкурсу стали такі результати:

ГРАН-ПРІ:

DIANA VIKTORIA CEL – номінація інструментальний жанр, скрипка, музична школа GSM І СВ. ЇХ. E. KAJDASZA, викладачі prof. Viktor Kuznetsov, mgr Karolina Cel, TRZEBNICA, Польша.

НАТАЛІЯ БОНДАР – номінація інструментальний жанр, бандура, м.КРОПИВНИЦЬКИЙ, Україна.

КРИСТИНА АТРОЩЕНКО – номінація композитор-виконавець, м.УЖГОРОД, Україна.

АНІТА МОРОЗОВА – номінація музично-теоретична композиція, ЗДШМ № 4, викладач Ципунова Наталія Михайлівна, м.ЗАПОРІЖЖЯ, Україна.

НАЗАРІЙ ВОРОНЦОВ – номінація театральне мистецтво, м.БЕРДЯНСЬК, Україна.

Також прийняла участь учениця із Бердянська та отримала почесне

Лауреат І ступеня

СОФІЯ ВОЄННА – номінація академічний вокал, Бердянська музична школа, викладач Григор‘єва Ірина Володимиріна, м.БЕДЯНСЬК, Україна.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок