У Бердянську поліція задокументувала два факти незаконної реалізації алкогольних напоїв

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
20.07.2020 · 19:24 · переглядів - 1565

За обома фактами, відносно фізичних осіб-підприємців, співробітники Бердянського відділу поліції склали адміністративні протоколи.


18 липня близько 14:00 до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на вулиці Котляревського здійснюється незаконна реалізація алкогольних напоїв.

Виїхавши на виклик, дільничні офіцери поліції Бердянського відділу поліції встановили, що місцева мешканка 1953 року народження, не маючи ліцензії на роздрібну торгівлю, придбала, а в подальшому збувала мешканцям міста алкогольні напої.

За результатами огляду правоохоронці виявили та вилучили понад 80 літрів пива.

Того ж дня, співробітники групи реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції задокументували ще один факт незаконної реалізації алкогольних напоїв без дозвільних документів. З крамниці, облаштованій в приміщенні гаража по вулиці Кабельщиків, правоохоронці виявили та вилучили близько 150 літрів спиртогорілчаної продукції.

За обома фактами відносно фізичних осіб-підприємців поліцією складені адміністративні протоколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок