«SkillsLab 2020 «Youth Business Forum: Перспективи розвитку молодіжного підприємництва Запорізької області»

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
29.07.2020 · 07:43 · переглядів - 172

23 липня у Мелітополі проходив заключний захід в рамках програми  «SkillsLab 2020 «Youth Business Forum: Перспективи розвитку молодіжного підприємництва Запорізької області».

«SkillsLab 2020 «Youth Business Forum: Перспективи розвитку молодіжного підприємництва Запорізької області»

Форум став логічним завершенням програми «SkillsLab 2020: Самозайнятість» у Запорізькій області, на якому зібралися найактивніші учасники тренінгів, а також організатори та куратори програми, представники муніципальної влади, міжнародних донорських організацій, центрів зайнятості, місцевого бізнесу.

З вітальним словом перед учасниками виступив Іван Федоров – перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації, депутат Запорізької обласної ради. У своїй промові він ще раз підкреслив, що для Мелітополя, де немає великих містоутворюючих підприємств, дрібний та середній бізнес стає найбільш важливою умовою стабільного розвитку, тому муніципальна влада всіляко підтримує ініціативи молодих бізнесменів.

Його розповідь доповнила Ірина Фурсова, начальниця управління з розвитку підприємництва та промисловості виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, яка розповіла учасникам про існуючі програми підтримки.

Також учасників форуму привітала Ольга Цуприкова, спеціалістка Програми ООН з відновлення та розбудови миру. У своєму виступі вона підкреслила велике значення молоді в процесі формування потужної та сталої країни.

Продовжився форум панельною дискусією «Перспективи розвитку молодіжного підприємництва Запорізької області», в якій приймали участь  провідний фахівець з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Ольга Корнієнко та заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості Ірина Волкова.

Фахівці служби зайнятості поділились з присутньою молоддю своїми знаннями та досягненнями в організації підприємницької діяльності серед безробітних громадян. Було наведено багато прикладів започаткування підприємницької діяльності саме серед молодих осіб, які із безробітних стали успішними роботодавцями.

На завершення форуму учасників чекала екскурсія на підприємства Мелітополя, де вони могли на практиці побачити успішні моделі ведення великого бізнесу.

Висловлюємо слова подяки громадській організації «Рада жінок Донеччини» за надану можливість взяти участь у такому заході, сподіваємось на подальшу співпрацю.

  

Ольга Корнієнко,

провідний фахівець з профорієнтації



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок