10 років позбавлення волі загрожує мешканцю Бердянська за напад з ножем на власного племінника

По матеріалам прокуратури
31.07.2020 · 14:19 · переглядів - 1643

Бердянською місцевої прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).


Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці липня 2020 року, приблизно пізно вночі знаходячись в одній із квартир міста Бердянська 60-річний мешканець Бердянська, під час раптово виниклого конфлікту зі своїм племінником, наніс йому два удари в життєво важливий орган – грудну клітину та живіт, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітини, проникаючого колото-різаного поранення в черевну порожнину з ураженням обудової кишки, лівої нирки, гемоперетоніуму.

Таким чином, виконав усі дії, які вважав необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, однак кримінальне правопорушення не було доведено до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки потерпілому була своєчасно надана медична допомога.

Наразі вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115, ч.1 ст.115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

Прокурор Бердянської місцевої прокуратури

Геннадій Вікторович Фомін




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок