У Бердянську поліцейські відшукали чотирьох неповнолітніх дівчат-втікачок з інтернату

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
18.08.2020 · 13:19 · переглядів - 4359

Співробітники ювенальної поліції проводили розшукові заходи та повернули юних дівчат, що самовільно покинули територію інтернату. Будь-яких протиправних дій відносно підлітків скоєно не було.

У Бердянську поліцейські відшукали чотирьох неповнолітніх дівчат-втікачок з інтернату

17 серпня близько 6 години ранку до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернулась медсестра місцевої школи-інтернат та повідомила про те, що вночі дівчата 2003, 2004, 2005 та 2006 років народження, самостійно покинули територію інтернату. На теперішній час місце знаходження неповнолітніх невідомо.

Співробітники ювенальної превенції разом зі слідчо-оперативною групою опитали друзів дівчат, відпрацьовували місця їх імовірного перебування. Пошуки тривали до пізньої ночі. Правоохоронці знайшли юних втікачок на одній із вулиць Бердянська. Підлітки пояснили, що хотіли розважатися та гуляли містом.

З неповнолітніми проведено профілактичну бесіду та передано вихователям школи-інтернат. Під час мандрівки відносно дівчат злочинів чи правопорушень скоєно не було.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок