Команда студентів БДПУ взяла участь у фіналі національних змагань ENACTUS UKRAINE

По матеріалам БДПУ
21.08.2020 · 10:57 · переглядів - 776

Представники бердянського ВНЗ посіли третє місце, уступивши лише один бал срібному призеру

Команда студентів БДПУ взяла участь у фіналі національних змагань ENACTUS UKRAINE

Enactus – це міжнародна неприбуткова організація, що об’єднує студентів, викладачів та представників бізнесу, які використовують силу підприємницької дії для досягнення прогресу в усьому світі.

Команди Enactus створюють проекти, спрямовані на покращення якості життя та життєвих стандартів людей з різними потребами. Вони орієнтовані на вирішення економічних, екологічних та соціальних проблем та мають на меті досягнення Цілей Сталого Розвитку.

20 серпня відбулися Національні змагання Enactus Ukraine сезону 2019-2020, які є завершальним заходом. На ньому команди презентували результати  проектів, які оцінюють запрошені представники та керівники бізнесу в Україні. Кращими проектами Enactus визнаються тільки ті, які принесли реальні та вимірювані результати.

У трійку фіналістів серед українських вишів і боротьбу за звання національного чемпіона і право представляти Україну на Enactus World Cup 2020 вступили:

  • Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана;
  • Бердянський державний педагогічний університет;
  • Одеський національний економічний університет.

На змаганнях команда БДПУ (Анастасія Рожкова, Кирило Кальчев, Євгенія Петриковець, Дмитро Смірнов, Аріна Зубкова, Інна Зозуля, Анастасія Дубіна, Кравченко Людмила, капітан команди Вадим Вареник, наставник – доцент кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій Павло Буянов) представила два авторські проекти – «Творчий Азов» та «Екологічні торби», показала високі результати і гідно презентувала проекти попри пандемію COVID-19.

Команда посіла третє місце, уступивши лише один бал срібному призеру.

Виражаємо велику подяку партнерам нашої команди та адміністрації Бердянського державного педагогічного університету.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок