23-24 серпня у Бердянську вперше пройде фестиваль Local Farmer Fest

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
21.08.2020 · 12:53 · переглядів - 1759

За сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) і сервісу доставки фермерських продуктів “Reven Lavka” (Запорізька область) 23-24 серпня у Бердянську на Приморській площі відбудеться фестиваль Local Farmer Fest

23-24 серпня у Бердянську вперше пройде фестиваль Local Farmer Fest

П’ятдесят фермерів –виробників крафтової продукції з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Луганської  областей приїдуть до Бердянська, щоб запропонувати свою продукцію усім охочим.

Участь у фестивалі візьмуть виробники сиру, ковбас, меду, солодощів, напоїв, соусів, джемів, морепродуктів. Впродовж двох днів фермери запросять на дегустацію, також проведуть майстер-класи, лекції та розіграші призів. Також для гостей відбудеться гастрошоу, на якому шеф-кухар готуватиме фірмову страву на відкитому вогні.

Фестиваль триватиме 23-24 серпня  з 10 до 20 години на Приморській площі. Вхід на територію фестивалю безкоштовний.

Захід проводиться з урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України. Просимо під час фестивалю дотримуватися заходів безпеки: одягати маску, користуватися антисептичними засобами для рук, зберігати соціальну дистанцію. На території фестивалю буде розміщено достатню кількість антисептиків. Крім того, за потреби можна буде отримати додаткову маску.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок